Biofilm terápia

A minimum évenkénti professzionális  rendelőben,szakemberek által végzett alapos fogtisztìtás legalább annyira fontos, mint az otthon naponta végzett fogmosás,fogköztisztítás és a szájüreg ápolása. A prevenció, azaz a megelőzés rendkívül fontos, ezért évente legalább egyszer tegyen szájürege egészségének megóvása érdekében,látogasson el kedvenc fogászatára egy alapos fogkőeltávolításra, polírozásra. 

Étkezési szokásaink,életvitelünk nagy mértékben befolyásolja fogunk eredeti színét, állapotát. A fogakon megjelenő dohányzás, kávé,fekete illetve zöld tea által okozott elszíneződés, illetve bakteriumréteg azaz biofilm réteg tökéletesen eltűntethető a biofilm terápiás kezelésünkkel,amelyet egy alapos fogkőeltávolítás után végzünk. A biofilm terápia fogfeherítés nélkül állítja vissza fogunk eredeti színét.

A kezelés egy nagy nyomású mosás,víz és egy speciális por keveréke, amely kíméletes, fájdalommentes, gyors és látványos. A kezelés után a fog felszínéről, nehezen hozzáférhető szűk fogközökből, ínytasakokból és a gyökérfelszìnről maradéktalanul eltűnnek az elszineződések, lerakódások és egy tökéletesen tiszta, kellemes szajüreget kapunk.A kezelés 3 – 6 havonta ajánlott, alkalmazható implantátumon,fogpotlásokon,fogszabályzó készülék használata során és mélyen az ínytasakban is.