MunkatársakDr. Csíkos Csilla
Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

A Semmelweis Egyetem Fogorvostudomány karán szereztem diplomámat. Rezidensi éveimet először Fertődön, majd Budapesten töltöttem neves tutorok mellett. Fő szakterületem az esztétikai fogászat, a fogak megtartó kezelése és pótlása. Ezen kívül nagy hangsúlyt fektetek a fogágybetegség időbeli felismerésére és kezelésére a fogazat egész életen át való megtartására. Rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, hogy pácienseink mindig a legjobb kezelésben részesüljenek. Igyekszem kellemes, bensőséges viszonyt kialakítani, a szorongást leküzdeni, hogy pácienseink minél kevesebb kellemetlenséget éljenek át a kezelések során. Munkámat a legnagyobb odafigyeléssel és gondossággal végzem. Hiszem azt, hogy a sikeres munka hozadéka a bizalom, és elégedettség a páciensek részéről.


Kovács Anita
klinikai fogászati higiénikus

Kovács Anitának hívnak, 1985.05.05-én születtem Szentendrén. 2010-ben szereztem meg a Klinikai fogászati higiénikus végzettségemet. Gyakorlati tudásomat és tapasztalataimat a Központi Stomatológiai intézetben szereztem. 5 éve dolgozok a szakmámban mint asszisztens és dentalhigiénikus. Dentalhigiénikusi végzettségemből kifolyólag önállóan is végzek a fogfehérítést a fogkő eltávolítást. Nagy hangsúlyt fordítok a szájápolásra. Ahogy időm engedi óvodásoknak és iskolásoknak előadást tartok, hogy hogyan kell helyesen ápolni a fogakat. A rendelőbe szívesen jönnek a betegek, mivel nagyon családias a hangulat.

A csapat vidám és mosolygós. :-)


Horváth Zoltán
fogtechnikus mester, laborvezető

Második generációs fogtechnikusként vezetem fogtechnikai laboratóriumomat. Szakmai gyakorlatot Budapest legjobb laboratóriumában szereztem, majd dolgoztam Svájcban és Németországban. 1986 óta vagyok fogtechnikus mester.